Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εφόσον η κατάληψη του Φυσικού ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 30/9, αύριο την ΠΕΜΠΤΗ στις 4 μ.μ. (μετά την πορεία) έχουμε συντονιστικό κατάληψης φυσικού.

9 σχόλια:

  1. Τι έγινε στη σημερινή (28/9) συνέλευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 86 ανοιχτή σχολή
    76 κατάληψη
    απόφαση για επόμενη γεν.συνέλευση παρασκευή 30/9 13:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να ντρέπονται κάποιοι διπρόσωποι...

    http://epirusworld.blogspot.com/2011/09/blog-post_6116.html

    http://axortagos.gr/ioanninon/metaptixiakous-didaktores-ioanninon-fisiko.html

    (οι πηγές που βρήκα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα σήμερα δεν ήταν αυτό που έγινε στη συνέλευση, αλλά αυτό που ακολούθησε μετά με τον πρόεδρο του τμήματος. Όσοι ήταν εκεί ξέρουν τι έγινε. Δεν μπορώ να διανοηθώ την σαπίλα και την πονηρία που βγαίνει από τέτοια άτομα, και μόνο οι χαρακτηρισμοί που αναφέρονται στα παραπάνω links δείχνουν το πόσο με το μέρος μας είναι οι καθηγηταράδες μας. Αν δεν μπορούν οι φοιτητές που ψήφισαν κατά της κατάληψης σήμερα να το κατανοήσουν αυτό, τότε ήμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν πρόκειται ούτε κατά διάνοια να αλλάξει η μπουρδελοσχολή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απουσιάζων αναρχικός28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

    Ε, πες μας και μάς που λείπαμε τι έγινε με τον Πρόεδρο. Τόοσο μυστικό είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή ξεφτιλίστηκε λίγο το θέμα με τους μεταπτυχιακούς, έχω να δηλώσω το εξής: όσοι είμαστε στην κατάληψη πάνω, βλέπαμε δύο-τρεις να είναι σοβαροί και συζητήσιμοι κι ίδιων απόψεων. Οι συγκεκριμένοι δύο-τρεις ήταν σε όλες τις πανεκπαιδευτικές πορείες στα Γιάννενα και παίρνανε μέρος και στα συντονιστικά. Οι υπόλοιποι χαβαλές, μαλακία και την πάρτη τους. Λοιπόν, ευελπιστώντας να συνεχιστεί η κατάληψη από αύριο και πέρα (με τα μαλακισμένα που έχουμε μπλέξει) ακόμα κι εγώ που τασσόμουν υπέρ των μεταπτυχιακών, αναθεωρώ τη στάση μου. Αρκετά με τους παρτάκηδες, χεστήκαμε! Κι εμείς πληρώνουμε νοίκια και τρώμε λούκι, δεν είναι μόνο αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.facebook.com/groups/163149160438145/
    Οι "ανεξάρτητοι" του facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε σήμερα (30/9) στη συνέλευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πες μας και για το KFI και τους Σκληρπυρηνικούς και τα Μπαζόνια! Εκεί να δεις "ανεξαρτησία"! Από φασιστάκια Κύπριους μέχρι δαπίτες κι απολιτίκ ζώα!

    Κατάληψη μέχρι τις 7/10 ημέρα Παρασκευή κι εκ νέου Γ.Σ. την ίδια μέρα στο Αμφ. 4. Ελάτε και σε καμμιά συνέλευση να ακούσετε πέντε πράγματα, έχετε γεμίσει το blog με σχόλια τι έγινε και τι έγινε! Αίσχος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή